sales@landfx.com
+1 805-541-1003

Land F/X Community Forum

Nibal Ata
1
Votes
Undo

Good afternoon all,

 

I need to ask a question about the bad argument "Stirngp nil".

I come up with this each time am trying to place a remote control valve just today, however I placed one few days ago and everything went fine.

I went through the documentation in regard with this error, and 

1- I did clean up the advised drawing along side with the other xrefs,

2- I did deleted the equipment and install new one, 

3- I did try to place the equipment in a blank drawing

but still getting the same error

 

Is there anything else I can do? or is it a bug?

 

Thanks in advance

 

Nibal

 

Attachments (1)
Accepted Answer
Jeremiah Farmer Pending Moderation
Accepted Answer
See in context
04/18/2021 @ 1:44 pm
2
Votes
Undo

Nibal,

 

That was indeed a bug.  Apologies, I hope it didn't slow you down too much.  Placing from the ribbon still would have worked, it was only placing from the Manager that was broken.

I have posted an update that addresses the issue.

 

--J

 

Nibal Ata Pending Moderation
Accepted Answer
See in context
04/18/2021 @ 10:46 pm
0
Votes
Undo

Wow,

It worked like a magic after the update.

Thank you Jeremiah for the prompt reply and action..

 

 

Nibal

  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Contact

  • Land F/X

Our software tailors AutoCAD to the needs of landscape architects, irrigation designers, and other professionals. We automate your most tedious tasks and ensure accuracy, giving you more time to design.

Log in to landfx.com:

Username:

Password: